Hoříme pro United-C!

Máte rádi dobrodružství? Nebaví vás sedět v pohodlných sedačkách městského divadla, chcete být v centru dění a odnést si nezapomenutelné zážitky? Máme pro vás tip z programu XX. DF. Do Olomouce se po třech letech vrací holandská umělecká skupina United-C a jejich projekt BURN vás 100% zahřeje.

17. Divadelní Flora představila v květnu 2013 olomouckému publiku uskupení United-C, které ve třech večerech oživilo objekt bývalé kanovnické rezidence ve Wurmově ulici, dnes mj. sídlo Divadla na cucky. Diváci postupně procházeli exteriéry a interiéry budovy, fyzicky náročná taneční čísla s živým hudebním doprovodem rockové kapely střídaly intimní momenty pozorování lidského těla netradiční optikou.

 "Nazí tanečníci" dobyli Olomouc a získali si přízeň festivalových pořadatelů. Čím ohromí letos? V DOMĚ U PARKU  na Palackého ulici vznikne v pátek 21. a v sobotu 22. května jedinečný biotop zalidněný tanečníky a hudebníky, vytvářejícími obrazově podmanivý svět před očima, nad hlavami i pod nohama putujících diváků. Druhý festivalový víkend má už teď svůj jasný vrchol.